Skip to main content
 

Arhitectură

La BEMEL, toți arhitecții noștri sunt pasionați de detalii, iar fiecare linie trasată ascunde o poveste.

Știm că frumusețea se află de cele mai multe ori în ochii privitorului, însă munca arhitecților noștri reușește să surprindă de fiecare data prin creativitate și design original.

Indiferent de proiect, rezidențial sau comercial, respectăm viziunea beneficiarilor și o transpunem în realitate utilizând abordări moderne și adăugând elemente de design care aduc plus valoare pe toată perioada de existență a proiectului.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Arhitectura este marea carte a umanităţii – Victor Hugo

Avem curajul de a propune abordări îndrăznețe, iar experiența acumulată în peste 10 de ani de practică ne permite să îmbinăm diferite stiluri pentru ca proiectele noastre să se integreze cât mai bine în zonele urbanistice de referință.

Atenția la detalii pe parcursul proiectării, integrarea cât mai eficientă a materialelor propuse spre utilizare, sunt elemente definitorii ale activității arhitecților noștri. În prezent, echipa BEMEL reunește șapte arhitecți cu experiență de peste 10 ani în proiecte de succes.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză