Skip to main content
Conform prognozei Comisiei Europene, piata constructiilor din România în 2017 se va mentine pe trendul stabilit inca de anul trecut.
O usoara relansare sustinuta prin investitii private. De la inceputul anului si pana acum, s-au inregistrat scaderi la constructiile ingineresti si la clădirile nerezidentiale cu 22,5%, respectiv cu 10,6%.
Sectorul constructiilo rezidentiale a crescut cu 77,2% numai in primul semestru al acestui an. Lucrarile de constructii noi au crescut cu 3,8% fata de perioada similara a anului trecut, prin investitii sustinute ale capitalului privat.
Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la constructiile ingineresti cu 19,6% si la cladirile nerezidentiale cu 12,4%. Volumul lucrarilor de constructii a crescut la cladirile rezidentiale cu 52,8%, potrivit INS
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză