Skip to main content
 

Echipa

Cristian Nicula

DIRECTOR GENERAL

Am primit de multe ori intrebarea – “Ce este BEMEL?” - si de fiecare data m-am bucurat sa pot da un raspuns simplu! Suntem firma de arhitectura, proiectare si design care ofera servicii complete! Pe langa faptul ca acoperim tot segmentul de expertize de la proiectare, urbanism, structuri de rezistenta sau dirigentie de santier, avem o echipa de specialisti validati de experienta acumulata pe parcursul anilor in care am derulate proiecte de succes!

Gabriela Puchea

ASISTENT MANAGER

Gabriela este colega care reuseste sa organizeze echipa in momentele de agitatie si avem destul de multe astfel de momente in domeniul atat de competitiv in care activam. Optimista si vesela e de fiecare data atenta la nevoile colegilor si la nevoile clientilor firmei.

Ștefan Nistor

ADMINISTRATIV

Stefan este colegul care reuseste sa ne asigure toate conditiile de care avem nevoie pentru a lucra eficient. Avand o vasta experienta in domeniu, ne bazam de fiecare data pe el atunci cand vine vorba de aspectele administrative ale businessului nostru.

Andrei Ovidiu Banu

INGINER

Andrei este colegul nostru extrem de precis si cu un simt dezvoltat al lucrurilor facute fara jumatati de masura. Pentru noi este omul pe care te poti baza de fiecare data atunci cand vine vorba de implementarea lucrarilor de constructii ca la carte.

Mihai Sisiu

INGINER

Specializat in sisteme electrice si nu numai, Mihai ne-a obisnuit cu planificarile detaliate ale sistemelor si instalatiilor proiectelor noastre. Foarte precis in fiecare dintre executiile sale, Mihai considera ca intotdeauna trebuie sa ne raportam la calitate si nu la cantitate.

Alexandru Ghius

INGINER

Alexandru este colegul care ne da energie suplimentara de fiecare data cand observam cata pasiune pune in implementarea cu succes a proiectelor in care e implicat. De la el am invatat ca rezistenta la presiune in situatiile de criza e singurul mod de lucru pe care il putem avea ca optiune.

Catalin Gutita

INGINER

Catalin este colegul care va gasi intotdeauna cele mai eficiente si rapide metode de rezolvare a unui proiect. El vede instalatiile ca pe un puzzle si ca in fiecare puzzle, stie ca la sfarsit orice piesa trebuie sa se afle in locul potrivit.

Monica Anghelusescu

ARHITECT

Cred ca succesul este tot timpul in constructie! O constructie la care BEMEL poate si vrea sa contribuie in mod direct! O constructie care de cele mai multe ori se impiedica de un proces birocratic incarcat care, alaturi de noi, trebuie sa fie o grija in minus pentru clientii nostri!

Isabela Stamata

ARHITECT

Cu o experienta vasta deja acumulata, Isabela (25 de ani) este unul dintre oamenii care raspund intotdeauna cu solutii oricarei provocari pe care o intalneste in cale. Atentia pentru detaliu si disponibilitatea de a depasi limitele o fac pe Isabela sa fie unul dintre membrii de baza ai echipei noastre

Ana Maria Baitel

ARHITECT & URBANIST

Catalin este colegul care va gasi intotdeauna cele mai eficiente si rapide metode de rezolvare a unui proiect. El vede instalatiile ca pe un puzzle si ca in fiecare puzzle, stie ca la sfarsit orice piesa trebuie sa se afle in locul potrivit.

Bogdan Sasu

ARHITECT

Bogdan si-a descoperit pasiunea pentru grafica 3D inca din adolescenta. In prezent, proiectele in care s-a implicat in cadrul echipei noastre i-au confirmarea ideea ca succesul are nevoie de pasiune iar acum afirma, fara urme de indoiala, ca dincolo de cladiri, Bemel construieste vise ce ajung sa defineasca viitorul!

Rodica Hălălău

ARHITECT SENIOR

Rodica este omul care spune :”hai sa facem treaba buna!”. Ambitioasa si orientata catre gasirea solutiei optime, rabdatoare si dedicata acestui domeniu, ea considera toate proiectele importante, fie ca sunt o amenajare, complex rezidential sau spatiu comercial.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză