Skip to main content

Suntem o firmă de arhitectură, proiectare și design cu experiență, specializată în soluții personalizate pentru clienții noștri. Cu o echipă de arhitecți, ingineri și designeri creativi și talentați, transformăm visurile tale în proiecte arhitecturale deosebite.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

BEMEL – Servicii Complete

Oferim o gamă variată de servicii pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui proiect. Avem capacitatea și cunoștințele necesare pentru a te ghida, de la concept până la finalizarea proiectului. Iată câteva dintre serviciile noastre cheie:

  1. Proiectare Arhitecturală: Echipa noastră de arhitecți creează planuri personalizate pentru a satisface nevoile tale și pentru a îmbina estetica cu funcționalitatea.
  2. Design Interior: Designerii noștri pot transforma orice spațiu într-un loc plin de stil și confort, adaptat gusturilor și necesităților tale.
  3. Urbanism: Toate proiectele BEMEL sunt dezvoltate pe baza unor analize urbanistice amănunțite. Implementarea acestora se face în strânsă legătură cu reprezentanții administrativi competenți. 
  4. Peisagistică: Serviciile noastre în materie de arhitectură peisagistică au fost dezvoltate pentru a genera un ambient natural echilibrat între construcțiile pe care le proiectăm și spațiul din proximitatea acestora. 
  5. Inginerie: Alegem soluții moderne și materiale de ultimă generație care, împreună, susțin obiectivul nostru de a face lucruri mărețe pentru clienții și partenerii noștri.
  6. Management proiect & Costuri: Managementul de proiect presupune alocarea unor resurse de know-how și de timp care, pe termenul executării lucrărilor, generează plus valoare și beneficii directe beneficiarilor.

Urmărim îndeaproape execuția lucrărilor de construcții și ne implicăm în mod direct în organizarea șantierului în timp ce menținem dialogul cu autoritățile statului pentru respectarea cadrului legislativ.

Experiență și Inovație în Proiectare, Arhitectură și Design  

Echipa noastră are o experiență bogată în industrie și este mereu la curent cu cele mai recente tendințe și inovații în arhitectură și design. Fie că te gândești la renovarea unei locuințe, proiectarea unui spațiu comercial sau dezvoltarea unui proiect rezidențial complex, suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții.

Ne angajăm să oferim servicii de top, iar fiecare proiect este supravegheat cu atenție pentru a asigura că toate detaliile sunt perfecte. Lucrăm cu materiale de cea mai înaltă calitate și colaborăm cu artizani talentați pentru a aduce proiectele la viață.

Suntem conștienți de importanța unui buget adecvat pentru proiectul tău. Oferim soluții accesibile, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Te vom ajuta să găsești soluții care să se potrivească necesităților tale și resurselor financiare.

Contactează-ne și dăm START proiectului tău! 

Suntem aici pentru a te ajuta să-ți transformi visul tău în realitate. Suntem dedicați în totalitate să oferim servicii de arhitectură, proiectare și design de cea mai înaltă calitate, care să depășească așteptările tale.  Contactează-ne astăzi și află cum putem contribui la succesul proiectului tău.Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri din social media, publicitate și analiză.
View more
Acceptă
Refuză